Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. kolo: Baník Buškovice - Spartak Lubenec 6:1 (1:1)

1. kolo, 3. třída, okres Louny

Sestava: Šmída Ondřej - Valach Štefan (46. Malý Oldřich), Uldrich Dominik, Kasman Pavel, Bela Lukáš - Filip Michal, Kolář Jiří, Troch Vít, Kotrc Václav (K) - Umlauf Jakub, Werner Patrik (55. Koucký Ondřej)

Branky: 41. Werner Patrik, 51., 75. Umlauf Jakub, 53. Bela Lukáš, 56. Troch Vít, 81. Filip Michal

ŽK: 24. Werner Patrik

 

Fotbalisté Baníku Buškovice zvládli vstup do nové sezóny v roli nováčka 3. třídy na výbornou. Po vydařené letní přípravě byli všichni natěšení na zápasy o body. To jako by zpočátku svazovalo domácím kopačky. Po většinu prvního poločasu se uchylovali ke zbytečně nakopávaným míčům vzduchem, což proti výškové lubenecké přesile nemělo žádný efekt. I přesto však šancí ke vstřelení branky bylo více než dost. Nervozitu v zakončení však zvyšoval fakt, že soupeř v 21. minutě z poměrně ojedinělé šance dokázal skórovat. Špatně bráněný Patrik Ledvina otevřel skóre utkání hlavou v malém vápně. Ke konci prvního poločasu se však buškovičtí začali vracet ke hře, která jim je blízká. To znamená hrát míč po zemi s klidnou rozehrávkou. Odměnou bylo vyrovnání v 41. minutě díky přesné hlavičce letní posily Patrika Wernera. Hned od úvodu druhého poločasu začali hráči Baníku svého soupeře mačkat ještě více a a v rozmezí 51. - 56. utkání rozhodli. Nejprve v 51. minutě vstřelil vítěznou branku Jakub Umlauf. V 53. minutě se dokázal prosadit novopečený tatínek Lukáš Bela a svůj krásný gól do rohu branky věnoval své Viktorce. V 56. minutě zakončil přesně k tyči Vít Troch a bylo jasné, že otázka zápasu nezní, kdo vyhraje, ale kolik to skončí. Domácí dokázali přidat ještě další dvě branky. V 75. minutě zakončil únik na brankáře s přehledem mezi nohy brankáře Umlauf a v 81. minutě se prosadila i druhá letní posila Michal Filip, když zakončil do prázdné branky po přihrávce od dezorientovaných obránců Lubence. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

AM - Nadpis

První půlka zmatená, druhá jednoznačně lepší, přišlo mi, že to soupeři ve druhé půlce vzdali. Škoda, pak by měl celý zápas jiný rozměr. A jak je známo, divákům se to vždycky lépe mluví (některé komentáře pobavily, ale jsou nepublikovatelné :D), hráli jste celkem dobře. Bez výjimek. :-)

 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 3
Celkem: 332978
Měsíc: 8862
Den: 374