Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. kolo: SK Bezděkov - Baník Buškovice 0:4 (0:1)

Sestava: Šmída Ondřej - Umlauf Jakub, Uldrich Miroslav (C), Uldrich Dominik, Bela Lukáš - Trávníček Miroslav (55. Kica Jan, 80. Trávníček Jaromír), Koucký Ondřej, Jiří Kolář, Václav Kotrc - Troch Vít, Filipovič Josef (46. Lokajíček David)
ŽK: 45. Koucký Ondřej
Branky: 28. Koucký Ondřej, 55. Umlauf Jakub, 67., 84. Kotrc Václav

I ve druhém jarním mistrovském utkání dokázali fotbalisté Baníku Buškovice zvítězit. A to i přes festival zahozených šancí během utkání. V rámci prvního poločasu spálili hostující hráči dvě velké šance. Nejprve v úvodu unikl po straně Kotrc a jeho přihrávku na těžkém terénu nejprve netrefil Filipovič a následně míč sjel po noze M. Trávníčkovi, takže šance brankou neskončila. Druhou velkou šanci hosté neproměnili těsně před koncem prvního poločasu. Filipovič po krásné průnikové přihrávce utíkal sám na brankáře, ten se mu však stihl vrhnout pod nohy. Odražený balón se dostal ke Kotrcovi, který zkoušel z první trefit odkrytou branku, ale míč skončil nad břevnem. Naštěstí pro Buškovice se podařilo ve 28. minutě skórovat Kouckému, který po skvělém sklepnutí od Trocha trefil míč za vápnem a střelou k tyči nedal brankáři šanci.
Druhý poločas se nesl v dalším neproměňování šancí. David Lokajíček nevyužil pobídnutí před prázdnou brankou od Kotrce, Jiří Kolář zakončil svůj samostatný únik střelou vedle, Václav Kotrc zkoušel přelobovat brankáře, ale bohužel i s brankou. Nakonec to hostující borce nemuselo mrzet, protože v 55. minutě Jakub Umlauf zvýšil na 2:0 střelou z přímého kopu a Václav Kotrc nejprve v 67. minutě unikl obráncům a využil špatného vyběhnutí brankáře domácích a třetí pokus v utkání o přehození se mu konečně podařil - 3:0. V 84. minutě tentýž hráč znovu utekl domácí obraně a svůj samostatný únik zakončil střelou vedle brankáře - 4:0.
Další mistrovské utkání sehrají hráči Baníku Buškovice v neděli 22. 4. 2018 na domácím hřišti proti B týmu ze Slavětína.

 
 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>


Statistiky

Online: 4
Celkem: 327603
Měsíc: 8636
Den: 431