Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. kolo: Baník Buškovice - SK Slavětín B 7:0 (4:0)

Sestava: Šmída Ondřej - Koucký Ondřej, Uldrich Dominik, Umlauf Jakub, Bela Lukáš (65. Lokajíček David) - Trávníček Miroslav (46. Tesař Kamil), Troch Vít, Kolář Jiří, Kotrc Václav (C) - Malý Oldřich (75. Trávníček Jaromír), Filipovič Josef (46. Konstantinovič Karel)

Branky: 31., 59. Umlauf Jakub, 34., 45., 71 Kotrc Václav, 39., 75. Malý Oldřich,

 

I třetí jarní utkání Baníku Buškovice skončilo výhrou, navíc se znovu podařilo udržet čisté konto (brankář Šmída naposledy inkasoval v 7. kole a neprůstřelnost drží již 262 minut). Výhra nad Slavětínem znamená, že se tým Baníku posune v neúplně tabulce na průběžné 2. místo se ztrátou 3 bodů na vedoucí Sokol Pátek (se kterým tedy hraje hned v následujícím kole o první místo).

Prvním domácím střelcem v utkání se stal v 31. minutě obránce Umlauf, který šikovně tečoval Kolářův rohový kop. O 3. minuty později se šikovně v pokutovém území uvolnil Kotrc a střelou mezi nohy brankáře Slavětína zvýšil na 2.0. Ve 39. minutě nezištně přihrál Vít Troch před prázdnou brankou Malému a rozdíl byl již tříbrankový. Těsně před koncem prvního poločasu přidal čtvrtou branku Baníku Kotrc, když využil laxností hostujících hráčů, kteří příliš nejevili zájem o vrácený míč.

V druhém poločase se hráčům Baníku podařilo vsítit další tři branky a znovu bylo pořadí střelců stejné jako v poločase prvním. Nejprve v 59. minutě přidal svůj druhý gól v utkání stoper Umlauf, který se rozhodl, že proběhne s míčem celé hřiště a nadechl se k nevídaném sprintu, který i s kapkou štěstí proměnil v branku. V 71. minutě se na rohu pokutového území uvolnil kličkou do protipohybu obránce Kotrc a střelou k tyči vstřelil svou třetí branku v utkání. Skóre na 7:0 pro domácí uzavřel v 75. Malý, když svůj samostatný únik na brankáře zakončil střelou k tyči.  

 
 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 333804
Měsíc: 9204
Den: 515