Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. kolo: Baník Buškovice - Sokol Lenešice B 2:1 (1:0)

V dalším důležitém utkání nastoupili hráči Baníku Buškovice jako vedoucí tým tabulky proti celku Lenešice B, který byl před utkáním sice třetí, ale pouze s bodovou ztrátou. A do utkání lenešičtí vstoupili s chutí ho pro sebe co nejrychleji rozhodnout. Naštěstí pro domáci, hráči Lenešic špatně vystavili v 6. minutě ofsajdovou past pro Jakuba Umlaufa, který dokázal skórovat ve čvrtém utkání v řadě. Lenešičtí ovšem nesložili zbraně a dále rychlou, kombinačnou hrou nahlodávali defenzívu domácích. Velký den ovšem měl brankář Ondřej Šmída, který hráče Lenešic přiváděl k šílenství. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Druhá půle se již nesla ve znamení domácího celku, který se více dostával ke své obvyklé nátlakové hře. Zároveň však musel myslet na zadní vrátka, protože hosté z Lenešic stále pokračovali ve fotbale, který hráli i v první půlce a zápas se tedy musel divákům líbit. V 55. minutě padl vítězný gól zápasu. Oldřich Malý utekl na lajně obráncům z Lenešic a nezištnou přihrávkou našel volně stojícího Václava Kotrce, který střelou pod rukou brankáře zvýšil na 2:0. Lenešickým se podařilo snížit až v nastaveném čase a tak další důležité 3 body zůstaly v Buškovicích.

Sestava: Šmída Ondřej - Loužecký Jakub (76. Konstantinovič Karel), Uldrich Miroslav (C), Uldrich Dominik, Koucký Ondřej - Trávníček Miroslav (80. Lokajíček David), Troch Vít (46. Filipovič Josef), Kolář Jiří, Kotrc Václav - Malý Oldřich, Umlauf Jakub

Branky: 6. Umlauf Jakub, 55. Kotrc Václav

ŽK: 65. Uldrich Dominik, 83. Kotrc Václav

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

AM - Adrenalinový zážitek

Nemluvím jen za sebe, tohle byl zápas, na který se dalo dívat od začátku až do konce. A děkuji. :-)

 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 5
Celkem: 332973
Měsíc: 8864
Den: 377