Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. kolo: FK Hlubany - Baník Buškovice 0:1 (0:1)

article preview

Druhý derby zápas za sebou čekal fotbalisty Buškovic. Po výhře nad Vroutkem v minulém kole tentokrát čekal soupeř z Hluban. Z nadsázkou se dá říct, že obě obce dělí jedno pole a jedna silnice. Domácí Hlubany navíc do utkání vstupovali s vědomím podzimní výhry ze vzájemného utkání. Takže o náboj v zápase bylo postaráno. Když už ve 4. minutě padl úvodní gól utkání, nikoho asi nenapadlo, že vlastně vidí to nejpodstatnější nejdůležitější celého zápasu. Jiří Kolář napřáhl za velkým vápnem, jeho střela skočila před zkoprnělým brankářem Kotrlou, míč přeskočil brankáře, za ním se odrazil znovu do země a nakonec zapadl do branky. Kuriózní branka se vším všudy! Zbytek poločasu připomínal přetahovanou mezi vápny. Mírně navrch měli hostující buškovičtí, kteří neproměnili ani ty největší gólové šance. Druhý poločas se nesl v podobném duchu, jen s tím rozdíl, že hra byla vinou tvrdých (a často velmi zbytečných) faulů kouskovaná. Bohužel pro fanoušky, kterých se v chladném počasí sešlo 210! Za to patří velký dík od obou táborů.

Branka: 4. Kolář Jiří

Karty: 34. Baša Michal, 77. Parpel Martin - 58. Csorosz Vít, 77. Kolář Jiří

Hlubany: Kotrla Jiří - Krejčí Josef, Kastl Miroslav (K), Karoly David, Baša Michal - Parpel Martin (81. Klán David), Fridrich Jan, Krupička Jiří, Uher Jiří (46. Rázek Jakub) - Volf Jiří (46. Solčanský Jiří), Kudláček Slavomír

Buškovice: Šmída Ondřej - Pecháč Daniel, Csorosz Vít, Uldrich Dominik (K), Valach Štefan (60. Kováč František) - Filip Michal, Kolář Jiří, Troch Vít, Kotrc Václav - Kohout Josef, Umlauf Jakub (65. Werner Patrik)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 335281
Měsíc: 9040
Den: 455