Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. kolo: SK Hříškov - Baník Buškovice 1:2 (0:1)

Další těžké utkání si můžeme úspěšně odškrtnout ze seznamu zápasů, které chybí do konce sezóny. Na velmi špatném hřišti v Hříškově se čekal boj o každý centimetr se soupeřem, který hraje houževnatý fotbal. A zápas také tak vypadal. Domácí, zvyklí na své hřiště, se ze záludnými odskoky vypořádávali mnohem lépe a v první půli hrozili častěji. Naštěstí v týmu Buškovic má jarní střeleckou fazónu Jakub Umlauf, který dokázal skórovat v pátém utkání za sebou a svou sedmou jarní brankou otevřel skóre. To jakoby však buškovickým hráčům příliš nepomohlo, protože se velmi často odchylovali od hry, která je jim blízká - tedy snaha o kombinační hru po zemi a často se snažili zbytečně přihrávat míče vzduchem. A to na domácí hráče rozhodně nemohlo platit. Naštěstí v druhé půli perfektně sehráli standardní situaci rozehrávající Oldřich Malý a skórující Vít Troch (svou 13 brankou v sezóně se posunul na první místo střelecké tabulky 4. třídy). Hříškovští však nesložili zbraně a bojovali dál. Bohužel někdy až příliš za hranicí pravidel. Své by o tom mohl vyprávět především Jiří Kolář, který se v utkání stával častým terčem faulů. Odměnou za bojovnost byla domácím kontaktní branka. Buškovičtí si však závěr utkání pohlídali.

Sestava: Šmída Ondřej - Loužecký Jakub (75. Konstantinovič Karel), Uldrich Miroslav (C) (85. Filipovič Josef), Bela Lukáš, Koucký Ondřej - Trávníček Miroslav, Troch Vít, Kolář Jiří, Kotrc Václav - Malý Oldřich, Umlauf Jakub

Branky: 28. Umlauf Jakub, 70. Troch Vít

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

AM - Nadpis

Souhlas se špatným hřištěm, na jednu stranu se divím, že nedošlo k úrazu, na druhou, každý dle svých možností. Takticky byl soupeř lepší (chvilkami to vypadalo, že vás ani nebaví hrát), zakončení ale dost pokulhávalo (jak bylo trefně poznamenáno z řad diváků, soupeři chyběl střelec). Suma sumárum. Doma vám jde hra lépe, ale vzhledem k podmínkám je výhra zasloužená, takže gratulace. :-)

 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 333229
Měsíc: 8919
Den: 429