Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. kolo: Baník Buškovice - TJ Nepomyšl 10:0 (4:0)

Rozloučení s úspěšnou sezónou pojali hráči Baníku Buškovice ve velkém stylu. V posledním zápase sezóny nebyli příliš dobrými hostiteli a hráčům Nepomyšle ukončili sezónu 10ti brankovým přídělem. Demolici soupeře započal v 15. minutě tradiční jarní střelec Umlauf, který si opět dokázal najít při rohu ideální místo a míč, který přeletěl brankáře Krupičku, pohodlně uklidil do branky. Za 3 minuty později po faulu na Kotrce nařídil rozhodčí Šnídl penaltu, ze které Troch zvýšil na 2:0. Ve 25. minutě rozjeli hráči Baníku pohlednou akci na jeden dotek, kdy nejprve Troch přehodil obránce a centrovaný míč od Kotrce uklidil do rohu branky svým druhým gólem v utkání Umlauf. Poločasové vedení zvýšil krásnou ranou z první pod břevno Ondřej Koucký.

Do druhého poločasu vyběhla v zelených buškovických dresech obměněná sestava, protože trenér Trávníček chtěl dopřát rozloučení se sezónou všem hráčům početného kádru, který se k zápasu sešel. Na výkonu týmu se to příliš neprojevilo, protože Buškovice pokračovali v obléhání branky Nepomyšle. Odměna v podobě gólu přišla v 65. minutě, kdy hrající trenér Trávníček naservíroval míč před prázdnou branku Konstantinovičovi. V 68. minutě vstřelil z individuálního hlediska důležitou branku Troch. Tato branka z něj udělala nejlepšího střelce celé soutěže pro sezónu 2017/2018. V 70. minutě po přihrávce od Trávníčka překvapil střelou přes obránce Kotrc. Tentýž hráč připravil gólovou lahůdku v 76. minutě, kdy si jako jeden z nejmenších hráčů na hřišti naběhl na centrovaný míč od Umlaufa a rybičkou z úrovně pokutového kopu poslal míč do rohu branku. Střelecký účet uzavřel v 78. a 82. minutě dvěma brankami Karel Konstantinovič, který ve svém posledním zápase kariéry zkompletoval hattrick.

Sestava: Šmída Ondřej - Loužecký Jakub (46.Kasman Pavel), Uldrich Miroslav (K) (50. Trávníček Jaromír), Myška Martin (46. Konstantinovič Karel), Bela Lukáš (46. Filipovič Josef)- Koucký Ondřej (55. Kica Jan), Kolář Jiří, Uldrich Dominik, Kotrc Václav - Troch Vít, Umlauf Jakub. .

Střelci:15., 25. Umlauf Jakub, 18. (pen), 68. Troch Vít, 40. Koucký Ondřej, 65., 78., 82. Konstantinovič Karel, 70., 76. Kotrc Václav

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

AM - Nadpis

Gratulace k prvnímu místu. :-))) dotaz. Nemít Buškovice takovou pozici a mít proti sobě soupeře o jiných hráčských kvalitách, také by byla sestava obměněna jako dnes? A nešlo by něco udělat s tou kontrolou, že nejsem robot? Hledání obrázků s výlohami přesahuje mou inteligenci.

Baník Buškovice - Nadpis

K obměněné sestavě - ano, ke změnám by došlo. Trenér to dělal celou sezónu, že hráli všichni hráči kádru. Navíc všichni střídající hráči kvalitu Baníku udrželi vysoko. Obránci Kica a Kasman se podíleli na udržení nuly, Trávníček přihrál na dvě branky, Konstantinovič 3 branky vstřelil, Filipovič nahrál na branku.
K robotovi - bohužel, to je výmysl estranky.cz

 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 332262
Měsíc: 9079
Den: 333