Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. kolo: Baník Buškovice - FK Hlubany 3:6 (1:5)

article preview

Sestava: Šmída Ondřej - Kasman Pavel (29. Valach Štefan), Uldrich Miroslav (C)(30. Csorosz Vít), Uldrich Dominik, Umlauf Jakub (75. Lokajíček David)- Filip Michal, Kolář Jiří, Troch Vít, Kotrc Václav - Malý Oldřich, Werner Patrik

Branky: 31. Werner Patrik, 85., 90. Csorosz Vít

Vítězná série fotbalistů Buškovic skončila po 13 zápasech domácí fackou v derby s Hlubany. Buškovice se sice snažily hrát svou tradiční hru, kdy drží míč. Do vedení se však dostal díky brance Michala Baši z přímého kopu soupeř z Hluban. Krátce na to si neporozuměl brankář Šmída s hlavičkujícím Dominikem Uldrichem a díky vlastní brance to bylo o dva góly. O další dvě minuty bylo pro domácí ještě hůře. Ve 27. a 28. minutě vstřelil Slavomír Kudláček dvě branky a buškovičtí rázem ztráceli 4 branky! V 31. minutě se podařilo domácím vykřesat jiskřičku naděje díky gólu Patrika Wernera, ale ve 43. minutě vrátil čtyřbrankové vedení Hlubanům Jan Fridrich.  Druhá půle začala očekávaným náporem domácích, kteří vědomi si své síly neztráceli víru v (minimálně) vyrovnání. Bohužel k jejich smůle z velkého tlaku nedokázali vstřelit více než dvě branky Vítem Csoroszem ke konci zápasu. Navíc soupeř z jediné střely za poločas dokázal vstřelit ještě šestou branku z přímého kopu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

AM - Nadpis

Fackou? To vidím spíš na pěst, no jo, vavříny. Přímej kop je v 99 procentech jasnej gól, takže tam to beru (druhá věc je, že by k nim nemělo vůbec docházet, ale nemůžu soudit). Osobně beru i vlastňák, se stane (pardon, pokud to někoho nadzvedlo že židle). Ale schytat dva góly ve dvou minutách od jednoho a toho samého hráče je teda neuvěřitelný, vidět to na vlastní oči, tak mi spadne brada. Tož, není každý den posvícení , příště už to bude lepší. :-)

TJ Baník Buškovice - Re: Nadpis

Děkujeme za komentář. Souhlasím s tím, že se jednalo spíše o pěst. To ale jen díky tomu, že jsme se díky předchozím zápasům dostali do pozice jasného favorita. Ale takhle to ve fotbale nefunguje. Pokaždé nevyhraje ten, kdo hraje fotbal, vždy vyhraje ten, kdo hraje efektivně a účelně. Což byl tento případ. Pokud je soupeř soudný, musí ještě teď děkovat fotbalovému bohu.
Teď se ukáže (a věřím, že to tak bude) jaká je v Buškovicích skvělá parta. Sezóna je na svém začátku, musíme tuhle ostudu odčinit v dalších zápasech.

AM - Re: Re: Nadpis

Mě nepřekvapila prohra, ta by jednou stejně přišla, spíš ten velký bodový rozdíl. Hlubany si zatím nestojí úplně špatně, dál se uvidí. Pro výhru je rozhodujících víc faktorů a některé ovlivnit nejdou. Na okres máte, tak pokud tam chcete, musíte máknout. V příštím zápase hodně štěstí, na jednu stranu by člověk řekl, že to bude pro vás lehčí zápas, na druhou si nejedno mužstvo na vrcholu tabulky vylámalo zuby na mužstvu ve spodních příčkách. Tak se držte. :-)

 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 7
Celkem: 334811
Měsíc: 8786
Den: 257