Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. kolo: Baník Buškovice - Sokol Lipenec 2:0 (0:0)

article preview

V prvním jarním soutěžním utkáním dorazil do Buškovic soupeř z Lipence. Jarní utkání to bylo jen termínově, protože se jednalo o dohrávku 8. podzimního kola. Pro hráče domácího Baníku se jednalo o důležité utkání. Pokud by jej zvládli, v tabulce by se dotáhli na 3 body k prvnímu místu.

Těžký terén příliš nedovoloval technickou hru, přesto se domácí hráči o kombinaci snažili. Tím drželi hráče Lipence víceméně na jejich půlce a ovládali hru. Hra však probíhala spíše po velké vápno lipeneckých hráčů a často nenásledovala střelba. Vytrvalou hrou se soupeře snažili zlomit, lipenečtí hráči však odolávali.

Do druhé nastupovali buškovičtí s odhodláním vstřelit, co nejrychleji branku, která by je uklidnila. To se však nedařilo a na hře se to začínalo projevovat. V 67. minutě došlo ke zlomovému momentu utkání. Jiří Kolář krásnou přihrávkou vybídl k úniku Víta Trocha, který na hranici velkého vápna nezištně přihrál přes bránící hráče na nabíhajícího Václava Kotrce, který se kličkou zbavil brankáře Bendy a střílel do prázdné branky. O čtyři minuty později byl ve vápně sražen Kamil Tesař. Dominik Uldrich zkušeně a precizně provedenou penaltou zvýšil vedení Baníku na 2:0. To byl políček, na který již lipenečtí hráči nedokázali zareagovat.

Další utkání sehrají buškovičtí 15. 4. v Bezděkově.

Sestava: Šmída Ondřej - Koucký Ondřej (68. Tesař Kamil), Uldrich Miroslav, Uldrich Dominik, Bela Lukáš - Trávníček Miroslav, Troch Vít, Kolář Jiří (77. Novotný Marek), Kotrc Václav - Malý Oldřich, Filipovič Josef (52. Umlauf Jakub)

Branky: 67. Kotrc Václav, 71. Uldrich Dominik (PK)

Karty: 31. Kolář Jiří, 51. Trávníček Miroslav

Rozhodčí. Vysočanský David, Csorosz Vít, Naxer Václav

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

AM - Dotaz

Zdravím, možnost přidávání komentářů pod články nebude? Děkuji.

 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 3
Celkem: 335619
Měsíc: 9218
Den: 425