Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zimní turnaj v Kadani: Baník Buškovice - Klášterecká Jeseň 1:3 (1:2)

Poslední přípravný zápas s Kláštereckou Jesení, kterým hráči Baníku Buškovice zakončili zimní turnaj v Kadani, skončil prohrou. Zápas v mrazivém počasí začali hráči Buškovic velmi špatně. Nechali hrát soupeře, špatně dostupovali protihráče, čímž soupeř získával převahu a zaslouženě se dostal do dvoubrankového vedení. Postupně se hra ustálila a zlepšila, což vedlo ke snížení Davidem Lokajíčkem na 1:2. Bohužel i přes zlepšený výkon v druhém poločase se nepodařilo buškovickým dopravit žádný ze svých pokusů až za záda brankáře soupeře. Klášterečtí jednu ze svých šancí naopak využít dokázali a zápas tak skončil výsledkem 3:1 pro Kláštereckou Jeseň.
Na zimním turnaji hráči Baníku obsadili celkové 6. místo z 8 přihlášených družstev. Turnaj splnil to, co od něj bylo očekávano. Tedy utkat se se silnějšími družstvy a přitom herně nepropadnout. Výsledky nebyly až tak důležité, protože zimní příprava by měla sloužit k vyladění týmu na jarní sezónu. Dá se říct, že to se povedlo.
Shrnutí zimní přípravy - nejlepším střelcem byl Václav Kotrc, mínusem je jednoznačně dlouhodobá ztráta Víta Csorosze, novými hráči pro jarní sezónu jsou navrátilec z Tatranu Podbořany Dominik Uldrich a Marek Novotný z Baníku Sokolov. K žádným odchodům z kádru nedošlo.
První soutěžní zápas čeká Baník Buškovice doma 1. 4. 2018 od 16.30 v dohrávce odloženého podzimního zápasu se Sokolem Lipenec.

 
 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 5
Celkem: 332741
Měsíc: 8871
Den: 295