Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zimní turnaj v Kadani: Baník Buškovice - Tatran Kadaň U19 7:1 (4:0)

Hráči Baníku Buškovice zvládli vítězně i další utkání v rámci zimního turnaje v Kadani. Soupeřem byli domácí dorostenci - Tatran Kadaň. Úvod utkání patřil jednoznačně hráčům Baníku, kteří byli kombinačně lepší a mladší soupeře celkem jednoduše přehrávali. Odměnou byly dvě branky v krátkém rozpětí. Nejprve při rohu šikovně tečoval hlavou Umlauf míč, který letěl na přední tyč. O chvíli později tentýž hráč dlouhým pasem našel rozběhnutého Tesaře, který krásnou střelou nedal brankáři žádnou šanci. Branky měli dvojí efekt. Kadaňští ještě více znervózněli, buškovičtí uchopili opratě zápasu ještě pevněji. A do konce poločasu přidali další dvě branky. Nejprve po hezké kombinaci Kotrce s Tesařem zamířil druhý jmenovaný přesně k tyči, o chvilku později si Koucký našel volné místo na hranici velkého vápna a precizní střelou do šibenice zvýšil na 4:0.
Do druhého poločasu nastoupili hráči Baníku jako vyměnění. Vázla kombinace, nedařily se přihrávky. A kadaňští mladíci začali pořádně zlobit. Naštěstí pro hráče Baníku tuto hluchou část utkání přečkali "pouze" s jedním obdrženým gólem. To byla část utkání, která se Baníku nepovedla a ve které se nezaujatý divák, který neviděl první poločas musel divit skóre na světelné tabuli. Zhruba od 70. minuty se hráči Baníku vrátili ke hře, která jim přinesla úspěch v prvním poločase a výsledek na sebe nenechal dlouho čekat. Nejprve střelou k tyči na 5:1 zvýšil Oldřich Malý, následně při rohu kadaňští odhlavičkovali balón jen za velké vápno, kde se do něj ukázkově opřel Trávníček a zvýšil na 6:1. Před závěrečným hvizdem uzavřel skóre hlavičkou Konstantinovič.
Poslední zápas v turnaji odehraje Baník Buškovice v neděli 18. 3. 2018 proti Klášterecké Jeseni.

Šmída Ondřej - Umlauf Jakub, Uldrich Miroslav, Kastl Miroslav, Bela Lukáš - Tesař Kamil, Bela Lukáš, Koucký Ondřej, Kotrc Václav - Malý Oldřich, Konstantinovič Karel, do utkání hokejově střídali Trávníček Jaromír, Kopecký Jiří, Danko Nikolas

Branky: 2x Tesař Kamil, Umlauf Jakub, Koucký Ondřej, Malý Oldřich, Trávníček Jaromír, Konstantinovič Karel

 
 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>


Statistiky

Online: 5
Celkem: 327700
Měsíc: 8707
Den: 464