Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. kolo 2021/2022: FK Dobroměrice B - Baník Buškovice 0:2 (0:0)

article preview
Po startu krajských fotbalových soutěží na začátku srpne, odstartovala tento víkend i nejvyšší okresní soutěž. V neděli 22. 8. 2021 tak zavítali hráči Buškovického Baníku k úvodnímu utkání na horkou půdu do Dobroměřic. Domácí doplnění o několik hráčů svého A týmu, který o den dříve nadělil svému soupeři devět branek, jsou vždy špatní hostitelé a body zásadně soupeřům na cestu sebou domů nepřibalují.

Utkání se od prvních minut hrané ve vysokém tempu. K prvnímu ohrožení branky se dostali domácí hráči Dobroměřic.  Hosté se nenechali zaskočit a odpověděli stejnou mincí. Celý poločas se nesl v podobě neproměněných šancí. Ukázkovým příkladem byl buškovický Filip, který se po krásné kombinaci dostal do samostatného úniku, nasadil domácímu brankáři „jesle“, míč se však zastavil o tyč a odrazil zpět do hřiště. Domácí odpověděli podobně, když dalekonosná střela skončila na pravé tyči hostujícího brankáře Veselého. Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Malý, který zahrával přímý kop ve 49. min, vybídl k hlavičce Hrbíka, ten nedal domácímu brankáři Boučkovi šanci a hosté vedli 0:1. Tlak hostí nepolevoval, domácí často přerušovali akce hostů za cenu nedovolených zákroků. Jeden takový využil hostující Csorosz a v 56. min. výstavní ranou u dělal z domácího Brankáře diváka, 0:2.

Po druhém gólu hostů se začala hra opět vyrovnávat. V 71. min dostali domácí možnost zahrávat pokutový kop. Domácí Lazarik však tváří tvář brankáři Veselému trefil pouze brankovou konstrukci. Buškovičtí si po zbytek utkání výsledek pohlídali.  A odvezli si cenné vítězství 0:2.

 

Dobroměřice B – Buškovice 0:2 (0:0)

B: 49. Hrbík, 56. Csorosz

Sestava Buškovic: Veselý, Uldrich D., Malý, Csorosz, Werner, Filip, Kolář, Zikan, Šiml(86.Bela) , Kohout(71. Umlauf), Hrbík

Připraveni: Šmída, Hlavatý, Uldrich M., Troch P.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 5
Celkem: 333227
Měsíc: 8923
Den: 429