Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. kolo 2019/2020: Žíželice - Baník Buškovice 0:1 (0:1)

article preview

Festival neproměněných šancí se šťastným tříbodovým koncem předvedli hráči Baníku Buškovice v Žíželicích. Ač nováček, postavení v tabulce obou soupeřů v tabulce pasovalo do role favorita utkání Buškovice. Hráči Žíželic zatím nezískali ani bod a ve třech zápasech inkasovali hrozivých 18 branek. Přesto do utkání lépe vstoupili domácí, když už v první minutě se na brankáře Šmídu řítil Dunka. Naštěstí pro hosty dokázal včasným vyběhnutím Šmída únik zneškodnit a poté míč odkopli obránci. Poté již začali hosté hrát svou kombinační hru a vytvářet si tlak spojený s množstvím rohovým kopů. Z toho prvního v utkání se jim také podařilo vstřelit vedoucí branku. Patrik Werner si naskočil na výborně zahraný rohový kop a hlavou otevřel skóre utkání. Buškovičtí i nadále domácí mačkali jako citrón, ale chyběla zásadní věc. Proměňování šancí. Snajpr Kohout, výborně hrající Troch, rychlonohý trojzubec Filip, Kotrc, Pecháč Ani jeden své šance nedokázal proměnit v další branku. Ojedinělé útoky Žíželických dokázal zpacifikovat výborně chytající Šmída. Ten nastoupil stejně jako Pecháč ke svému prvnímu zápasu v sezóně. Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první. Alespoň co se týče střelecké impotence Buškovického týmu, který nadále nakládal se svými šancemi chvílemi až nedůstojně. Utkání tak nakonec skončilo jen jednogólovým vítězstvím Baníku Buškovice. Více by mu však slušel skóre 2:10, jak sami uznali i domácí hráči. Důležité tři body do tabulky však hosté získaly. Navíc si jako nováček v okresním přeboru odškrtli dva historické zápisy. Poprvé vyhráli venku a poprvé neinkasovali na půdě soupeře. Nyní je čeká v sobotu 14. 9. od 17.00 derby s Kryry.

Branka: 5. Werner Patrik

Sestava Buškovic: Šmída Ondřej - Bela Lukáš (61. Loužecký Jakub), Uldrich Dominik (K), Umlauf Jakub, Werner Patrik mic-select.jpg(74. Novotný Marekzluta-karta.jpg) - Filip Michal, Troch Vít, Kolář Jiří, Kotrc Václav - Kohout Josef, Pecháč Daniel (83. Uldrich Miroslav)

Sestava Žíželic: Večeře Tomáš, Pastyřík Jakub, Švejda Josef (K), Kestřánek Ladislav, Škvaridlo Milan (80. Singer Jan), Blacha Jan (68. Makuka MIchal), Dormišev Lukáš, Beran David (68. Singer Jan), Beran David, Paděra František, Dunka Radek (50. Varga Luděk), Elias Francisc

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 4
Celkem: 335691
Měsíc: 9237
Den: 467