Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. kolo: FK Chlumčany B - Baník Buškovice 2:1 (1:0)

article preview

Po první prohře s Hlubany v minulém kole čekal na fotbalisty Buškovic zápas v Chlumčanech. Ačkoliv se jednalo tabulkově o souboj s týmem ze spodku tabulky, nečekali buškovičtí lehký zápas. Chlumčany využili možnost tým řádně posílit hráči jejich A-týmu, což se projevilo na obrazu hry. Buškovičtí se sice snažili hrát svou hru, ale soupeř s hráči, kteří jsou zvyklí hrát důrazněji než nabízí zápasy ve 3. třídě, jim to příliš nedovolil. Přesto však do zápasu vstoupili gólově jako první právě fotbalisté Baníku. Ve vápně se v 7. minutě nejvýše pověsil do hlavičky Patrik Werner a přesně zamířil do rohu branky. Bohužel pro Buškovice se k němu nepřidal v mnoha dalších šancích nikdo další. Do druhého poločasu lépe vstoupili domácí, kterým se díky brankám hráčů jejich A-týmu v 57. a 75. podařilo skóre otočit. Do konce utkání se již oběma týmům s výsledkem nepodařilo nic změnit a tak si hráči Buškovic připsali druhou porážku v sezóně. 

Střelci: 7. Werner Patrik

Sestava: Šmída Ondřej - Loužecký Jakub (76. Trávníček Jaromír), Uldrich Dominik (51. Trávníček Miroslav), Csorosz Vít, Valach Štefan - Filip Michal, Malý Oldřich, Troch Vít, Kotrc Václav (K) - Werner Patrik, Umlauf Jakub
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

AM - Nadpis

No, asi se dám na věštění. I když to by nebylo ono, vědět rovnou, kdo vyhraje. :-) Pokud bylo posíleno řádně (pod tím si představuji více jak dva hráče z A-týmu), tak klobouk dolů, to je víc než slušný výsledek. :-)

 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>


Statistiky

Online: 9
Celkem: 327836
Měsíc: 8816
Den: 512