Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. kolo: Baník Buškovice - Sokol Pátek 1:0 (1:0)

article preview

V souboji dvou nováčků se nakonec radoval ten, od kterého se to očekávalo více. Tedy domácí Baník Buškovice. Ale že to pro domácího trenéra i fanoušky budou nervy až do konce, se až tak nečekalo. Bohužel buškovičtí momentálně prochází obdobím, kdy by zřejmě netrefili ani bránu pro americký fotbal. K nervozitě utkání přispělo také to, že hráči Pátku podle průběhu úvodních minut vycítili, že v utkání budou tahat za kratší konec. A tak aspoń přidali důraz, někdy až za hranicí tvrdosti. Navíc se snažili rozhodit domácí hráče i nefotbalově, tedy spoustou naprosto zbytečných slovních provokací. No a poslední, komu se utkání opravdu nepovedlo, byl hlavní rozhodčí, který kromě nepřesných výroků "zvládl" nepísknout buškovickým čtyři! jasné pokutové kopy (jakkoliv to číslo zní neuvěřitelně). 

Zápas nakonec jedinou brankou rozhodl domácí kanonýr Patrik Werner, který se ve 28. minutě nejlépe zorientoval v pokutovém území a hezkou střelou k tyči otevřel (a vlastně také uzavřel) skóre utkání. Za zmínku také stojí fakt, že poprvé v sezóně se podařilo hráčům Baníku neinkasovat.

Další utkání čeká buškovické v Ročově, který je stejně jako Baník na špici tabulky. 

Branka: 28. Werner Patrik

Sestava: Popenko Yuriy - Loužecký Jakub (68. Valach Štefan), Uldrich Miroslav (K), Malý Oldřich, Csorosz Vít - Filip Michal, Kolář Jiří, Troch Vít, Kotrc Václav (76. Filipovič Josef) - Werner Patrik, Umlauf Jakub (68. Šmída Ondřej)

 

 
 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 7
Celkem: 335123
Měsíc: 8960
Den: 457