Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. kolo 2019/2020: SK Cítoliby - Baník Buškovice 2:5 (0:3)

article preview

Druhý venkovní zápas v řadě čekal na fotbalisty Baníku Buškovice na půdě velmi těžkého soupeře z Cítolib. Navíc poprvé v soutěži nastupovali k zápasu jako aktuálně vedoucí tým okresního přeboru. Domácí chtěli drzému nováčkovi soutěže ukázat, že zaběhnuté pořádky nikdo narušovat nebude a pustili se do hostujícího týmu se svou typickou hrou, někdy až za hranicí pravidel. Zároveň ale také dokázali být nebezpeční směrem dopředu. V rozmezí mezi 13. a 17. měli Cítolibští tři jasné gólové šance. Nejprve již překonaného Šmídu zastoupil na brankové čáře skvěle Bela, v zápětí domácí trefili břevno. A to samé o pár minutek zopakovali znovu. Buškovičtí, kteří nastoupili bez svého nejlepšího střelce Kohouta, se však nezalekli a svou trpělivou hrou přebírali otěže zápasu do svých rukou. Herně se stávali lepšími a odměnou byla 22. minuta, kdy Wernerovi nezištně přenechal míč Kováč a prvně jmenovaný uklízel do prázdné branky. Ještě hůř domácím bylo o čtyři minuty později. Troch hlavou prodloužil za obranu míč, Kotrc se v souboji s obráncem odhodlal ke střele z první zpoza velkého vápna a jeho krásná rána skončila pod břevnem domácí branky. Když ve 32. minutě zvyšoval perfektně uklizenou střelou buškovický kapitán Uldrich na rozdíl tří branek, leckoho napadlo, že je po zápase. Domácí po poločase vyběhli z kabin s touhou, co nejrychleji snížit a třeba zápas ještě zdramatizovat. To se jim povedlo, když v 63. minutě Wágner a v 68. minutě Maier snížili na rozdíl jediné branky. Navíc zle nedobře Buškovickým zatápěli dál. Přitom však více a více zapomínali na zadní vrátka, čehož využívala rychlonohá buškovická letka k nebezpečným výpadům na bra nku. To nakonec také rozhodlo zápas, protože z takových útočných rejdů padly další dvě branky za cítolibského brankáře. Nejprve jej v 72. minutě prostřelil Michal Filip, který ke dvěma asistencím přidal v zápase také branku. Skóre zápasu uzavřel Vít Troch, který si v 88.minutě navedl míč do vápna a zkušeně uklidil míč k tyči.

Branky: 22. Werner Patrik, 26. Kotrc Václav, 32. Uldrich Dominik, 72. Filip Michal, 88. Troch Vít - 63. Wágner Vladimír, 68. Maier Jan

Buškovice: Šmída Ondřej - Loužecký Jakub, Csorosz Vít (46. Umlauf Jakub), Bela Lukáš zluta-karta.jpg(88. Uldrich Miroslav), Werner Patrik mic.jpg- Filip Michal mic.jpg, Uldrich Dominik (K) mic.jpg zluta-karta.jpg, Kolář Jiří zluta-karta.jpg, Kotrc Václav mic.jpg - Troch Vít mic.jpg, Kováč František (77. Novotný Marek). .  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 13
Celkem: 335370
Měsíc: 9104
Den: 445