Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. kolo: ZD Ročov - Baník Buškovice 3:1 (1:0)

article preview

Smolné utkání sehráli fotbalisté Baníku Buškovice na půdě Ročova. V zápase dvou týmů z popředí tabulky se porazili hosté sami. Na vině je především jejich mizerná koncovka. Což je problém, který se táhne již několik zápasů. Co je platná v každém zápase herní převaha, když chybí v pokutovém území kanonýr, který by zužitkoval nabízené šance. Nejinak tomu bylo v tomto utkání. Domácí se sice dostali do vedení již v 10. minutě díky brance nejlepšího střelce soutěže Jaroslava Francla, ale to bylo z jejich strany vše. Do konce poločasu to byli právě fotbalisté Buškovic, kdo diktoval tempo hry. Bohužel šance Wernera, Malého i Kotrce zůstaly nevyužity. Druhý poločas přinesl pro hráče Buškovic hned dvě neuznané branky vinou ofsajdového postavení hostujících hráčů. V 57. minutě konečně prolomil nemohoucnost buškovických střelců Patrik Werner a vyrovnal. Hráči Baníku pokračovali v tlaku a bylo jen otázkou času, kdy domácí obrana povolí. Bohužel přišla 70.minuta, ve které Buškovičtí opravdu branku vstřelili. Jenže vlastní... Domácí, se tak mohli zatáhnout ke svému pokutovému území a dlouhými odkopy hledali svého kanonýra Francla. Ten nakonec v 83. minutě využil zaváhaní hostující obrany a rozhodl o definitivě toho, že tři body z utkání zůstanou domácím.

Branky: 10., 83. Francl Jaroslav, 70. Kolář Jiří (vlastní) - 57. Werner Patrik

Karty: 30. Kotrc Václav, 32. Malý Oldřich

Sestava Buškovic: Šmída Ondřej - Loužecký Jakub (75. Popenko Yuriy), Uldrich Dominik (K), Csorosz Vít, Werner Patrik - Kasman Pavel (46. Filip Michal), Kolář Jiří, Bela Lukáš (84. Trávníček Jaromír), Kotrc Václav - Malý Oldřich, Umlauf Jakub

Sestava Ročova: Drexler Petr, Lavička Josef, Havlíček Jiří (46. Hocký Jiří), Hájek Jaroslav (76. Cita Matěj), Charvát Luděk, Francl Jaroslav, Jamnický Dominik (46. Římovský Stanislav), Snopepk František, Bačkova Dominik, Houf Tomáš, Chmel Luboš (68. Lipták Peter)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Baník Buškovice - Kanonýr

Dovolím si nesouhlasit. Pokud má tým většinou převahu, kterou nezužitkuje brankami, tak prostě chybí kanonýr (střelec chcete-li) :-)

AM - Re: Kanonýr

Přít se nebudu, přeci jen čutálisticky jsem někde jinde, souhlasím s tím, že dobrý kanonýr (střelec chcete-li), by tým pozvedl výš. Ve výsledcích jsem se zatím sekla dvakrát (naposledy dnes), kdy invalidovna prohrála zápas, byť dost těsně. Což mě tedy donutilo se zamyslet a ve stručnosti: koule na to vyhrávat máte (a to doslova), dokonce i bez zmiňovaného střelce, protože hráči, kteří dokáží urvat fíky pro tým, se u vás najdou. Chce to jen dát pozor na kanibalismus a srovnat se týmově, od toho máte generála :D Pak by mohlo přijít příjemné překvapení. Osobně to ovšem vidím už do konce (tři zápasy včetně staré gardy, pokud se nemýlím) na samé ztráty, byť na další zápas jsem fakt hodně zvědavá.

AM - Nadpis

Myslím, že to není chybějícím kanonýrem, vyhrát byste dokázali i tak. Další sobotní zápas vypadá dost zajímavě, hodně vyrovnaně. Tak uvidíme.

 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 4
Celkem: 332760
Měsíc: 8867
Den: 289