Jdi na obsah Jdi na menu
 


Buškovice ovládli víkendové derby

article preview

Buškovičtí fotbalisté zvládli obě víkendová derby. Nejprve rezervní tým, který v sobotu zavítal do sousední Nepomyšle.  B-tým, který ke svému utkání vycestoval doplněný o hráče hrající okresní přebor, ale bez brankáře. Do branky se tak postavil předseda oddílu Jaromír Trávníček. Hráči Buškovic vědomi si hry „bez“ brankáře hráli opatrně a disciplinovaně. Výsledkem byla výhra 6:1 a to i přes početní nevýhodu, která trvala od 29 minuty, když Buškovický Kasman obdržel červenou kartu za sražení domácího Mikulčíka, ten spadl tak nešťastně, že musel být lékařsky ošetřen.

                Hráče A-týmu v okresním přeboru čekalo těžké derby s mladým a ambiciózním týmem Kryrských Havranů. Vyrovnaný souboj, kde mírným favoritem byli domácí, díky podzimní výhře v Kryrech. Kryry museli i tentokrát skousnou porážku a to v poměru 4:0.

Domácí vstoupili do utkání lépe a výstavbou hry od zadních řad si vytvořili mírnou převahu, která byla zužitkována brankami Hrbíka a Wernera. Kryrští se však nezalekli, přidali na pohybu a do konce prvního poločasu byli aktivnějším týmem. Po poločase se opět hra vyrovnala. Když se postupně začali vice prosazovat hosté, podržel skvělými zákroky domácí akcie nad vodou brankář Jelínek. Jako povedené se ukázalo střídání domácího Pavla Trocha, který prvním dotek na hřišti proměnil v gólový zásah a svůj premiéroví v dresu Buškovic. Čtvrtý gól přidal opět Hrbík, kterého podruhé v zápase neuhlídal nejlepší hráč hostů Žambůrek.

Nepomyšl – Buškovice B               1:2 (1:6)

B: pk.9. Troch Vít, 43. Hlavatý Michal, 54. Umlauf Jakub, 67. Hrbík Milan, 76. Umlauf Jakub ml., pk. 85. Trávníček Jaromír

Sestava Buškovic: Trávníček Jaromír, Umlauf Jakub, Uldrich Miroslav (Konstantinovič Karel). Kasman Pavel, Mlavatý Martin, Hlavatý Michal, Troch Vít, Troch Pavel, Baborák Roman (Umlauf Jakub ml.), Filip Micha l (Uldrich Dominik), Orgoník Robin (Hrbík Milan)

 

Buškovice – Kryry            4:0 (2:0)

B: 23. a 77. Hrbík, 26. Werner Patrik, 75. Troch Pavel

Sestava Buškovic: Jelínek Miroslav, Csorosz Vít (Umlauf Jakub ml.), Zikan Daniel, Malý Oldřich, Werner Patrik, Filip Michal, Uldrich Dominik, Kolář Jiří (Hlavatý Michal), Šiml Milan (Novotný Marek), Kohout Josef (Troch Pavel), Hrbík Milan

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 334866
Měsíc: 8821
Den: 306