Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zimní turnaj v Kadani: Baník Buškovice - SK Libědice 5:4 (2:2)

V dalším přípravném utkání, které proběhlo v rámci zimního turnaje v Kadani, se hráči Baníku Buškovice utkali s SK Libědice (okresní přebor Chomutov - skupina západ). Přestože trenér Baníku Trávníček musel v utkání postrádat několik důležitých hráčů (a do utkání i sám nastoupit), dokázal se zbytek týmu s tímto popasovat velmi dobře a již během prvních deseti minut zápasu se dostat do vedení o dvě branky. Nejprve hned v úvodu prokličkoval vápnem Libědic Oldřich Malý ml., krásně vystřelil, ale jeho střelu zastavilo břevno branky. Dezorientovaní hráči Libědic odkopli míč pouze ke Kotrcovi, který střelou z první vstřelil úvodní branku zápasu. Neuběhlo mnoho minut a hráči Baníku mohli slavit podruhé. S chutí hrající Malý se prodíral vápnem Libědic, kde byl však nedovoleně bráněn. Z penalty střelou do protipohybu brankáře Libědic zvýšil vedení opět Kotrc. To jakoby hráče Baníku ukolébalo a pustilo více do hry Libědice. A soupeř, který v sezóně hraje o dvě třídy vyšší soutěž, toho dokázal náležitě využít. Do poločasu srovnal na 2:2.
Z kabin se tedy vycházelo za nerozhodného stavu a začínalo se od pomyslné nuly. Koncentrovaní hráči Baníku začali od úvodu druhého poločasu Libědice přehrávat a bylo znát, že utkání chtějí zlomit na svou stranu. To se jim také povedlo, když nejprve chyby brankáře a obránců Libědic využil Ondřej Koucký, který nečekal až se soupeři dohodnou, kdo dohraje, případně odehraje míč a jednoduše jej uklidil do branky Libědic. Následně obráncům utekl Malý a střelou k tyči nedal brankáři šanci. Poslední buškovický direkt soupeři přišel po vynikající přihrávce Dominika Uldricha na Kotrce, který svůj únik zakončil střelou mezi nohy brankáře Libědic. Stav 5:2 pro Baník však paradoxně pomohl na koně soupeři, který se dokázal ještě vzchopit a zápas dvěma brankami zdramatizovat. Více však již Libědice nestihli a tak Baník mohl oslavit výhru 5:4.   

Sestava: Šmída Ondřej - Umlauf Jakub, Uldrich Miroslav, Kastl Miroslav, Tesař Kamil - Kasman Pavel, Uldrich Dominik, Kotrc Václav - Filipovič Josef, Malý Oldřich. Do utkání střídal Trávníček Jaromír

Branky: 3x Kotrc Václav, Koucký Ondřej, Malý Oldřich.

 
 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 3
Celkem: 335396
Měsíc: 9119
Den: 438