Jdi na obsah Jdi na menu
 


10. kolo: Baník Buškovice - Sokol Holedeč 1:1 (1:0)

article preview

Po prohře s Ročovem chtěli fotbalisté Buškovic naplno bodovat s tabulkovým sousedem z Holedeče. Od začátku soupeře přehrávali, ale bohužel pokračuje evergreen v podobě steriliních střelců, kteří by ke vstřelení branky potřebovali rugbyovou branku. Střeleckou nemohoucnost nakonec buškovičti prolomili díky soupeři. Hostující brankář Kopřiva v 15.minutě při odkopu nastřelil domácího Dominika Uldricha do prsou a od nich se míč odrazil do sítě. Zdálo se, že buškovičtí zklidní hru a pokusí se soupeře přehrát kombinační hrou. Kombinace se sice dařila, ale finální přihrávky scházely. Navíc, když už se dostali do situace, která by mohla vést k brance, selhali. Druhý poločas pokračoval v nastoleném trendu. Navíc se začal více osmělovat také soupeř z Holedeče a bylo jen zásluhou výborně chytajícího brankáře Popenka, že zůstával stav příznivý pro domácí Baník. A tak ke konci zápasu v 86. minutě přišel pro domácí trest. Nejstarší hráč na hřišti Kubeš zůstal trestuhodně sám před brankovou čárou, kam propadl míč a on pohodlně skóroval. Zároveň tím stanovil konečně skóre. Pro Buškovice to znamená první remízový zápas od sezóny 2016/2017 (poslední remíza 17. 6. 2017 v derby Hlubany 3:3) a bohužel také další ztrátu v boji o čelo tabulky.

Branky: 15. Uldrich Dominik - 86. Kubeš Ivan

ŽK: 88. Uldrich Dominik

Buškovice: Popenko Yuriy - Loužecký Jakub, Uldrich Miroslav (K), Csorosz Vít, Bela Lukáš (63. Šmída Ondřej) - Filip Michal (70. Kasman Pavel), Kolář Jiří, Uldrich Dominik, Kotrc Václav - Malý Oldřich, Werner Patrik (55. Umlauf Jakub)

Holedeč: Kopřiva Vlastimil, Vintr Marek, Laibl Jan, Šulc Milan, Kaderka Stanislav, Adam Libor, Bauchner Roman (K), Strnad Jakub, Fros Jaroslav, Harvánek Martin (80. Kubeš Ivan), Krejčík Michal (63. Lukacs Radek)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

AM - Pralesní liga

Lepší remíza než prohra, ne? Osobně jsem předpokládala, že dopadnete hůř, takže super.  Každopádně to byl opravdu zajímavý zápas. V kruzích, ve kterých se občas pohybuji, by to vyjádřili asi jako: lehká fantasy komedie s nádechem erotiky, to bez urážky. Takovou ochmatávačku z obou stran jsem už dlouho neviděla, chvílemi jsem si říkala, jestli se opravdu nacházím na čutálistickém zápase. O tom, že jsem na fotbale, jsem se ujistila v momentě, kdy soupeřův hráč objímal vašeho hráče a on se ohradil slovy: „co děláš?“ a soupeř odpověděl: „hraju fotbal“. :D Občas by se o tom, jestli jsou na fotbale nebo na 1. máji, měli ujistit i ti, co běhají s praporky kolem hřiště a mávají. Jestli první půlka šla, tak druhá teprve dostala ty správné grády. Větu: „pojďte ven“ si asi všichni vyložili tak, že míč musí za každou cenu ze hřiště. Takže když nebyl balon ve vzduchu, tak byl mimo hrací prostor. Tolik vhazování jsem za celej svůj život neviděla. Přimícháme pár Neymarů (nejlepší byl ten, co s výkřikem padl asi až po třech krocích, ale budiž, asi se stává, válečným zraněním nerozumím) a máme z toho tu lehkou fantasy-erotickou komedii. Gólů byste dostali víc, jít jedna střela trošku víc vlevo, tak se míč dokutálel až do vaší brány. Ještěže mají brány tyče. Víc gólů byste i dali, kdybyste měli toho kanonýra. :D V mém překladu je to asi takhle: víc si hlídat ofsajdy, nenechat se psychicky vytočit a neběhat tam jako zmatené lesní včely, co jedou na cracku. Pokud tohle zvládnete, tak máte v příštím zápase tři body doma, kupodivu to vidím slibně. Suma sumárum se těším na jaro, cítím v kostech, že budou změny. :D

 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 10
Celkem: 333150
Měsíc: 8952
Den: 435