Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. kolo: Sokol Koštice - Baník Buškovice 0:4 (0:1)

article preview

V podzimní derniéře se fotbalisté Buškovic představili na půdě jednoho z tabulkově nejslabších týmů soutěže Sokola Koštice (utkání však bylo hráno z důvodu rekonstrukce koštického hřiště v nedalekém Křesíně). Čili ideální soupeř po zbytečně bodové ztrátě z minulého zápasu s Holedečí. Buškovičtí k zápasu v dopoledním termínu přistoupili zodpovědně a soupeře přehrávali od samého počátku utkání. Na kombinační hru domácí nenašli recept a od úvodu zápasu bylo jasné, kdo drží opratě zápasu ve svých rukách. Problémem buškovického týmu však byl táhnoucí se podzimní problém. Slabá produktivita. Proto skóre utkání bylo až do 27. minuty stejné jako po úvodním hvizdu, tedy 0:0. Ve zmiňovaném čase se hostům však podařilo střeleckou nemohoucnost zlomit. Vít Troch vybojoval v hloubi pole míč, perfektní příhrávkou z pvní vybídl k samostatnému úniku Patrika Wernera a ten nabídnutou šancí nepohrdl. Utekl obráncům a střelou podél brankáře otevřel skóre utkání. Domácí během prvního poločasu pořádně zazlobili jednou. O to víc nebezpečně. Chvilku před poločasem rozehráli dlouhý míč do malého vápna, kde si s ním neporadil brankář Šmída a domácí útočník balón poslal hlavičkou do břevna, od toho se odrazil k dalšímu volnému hráči, jehož střelu však skvělým zákrokem vyrazil Šmída a napravil tak své předchozí zaváhání.

Do druhého poločasu šli hostující hráči s tím, že nesmí připustit zdramatizování zápasu ze strany domácích a že musí vstřelit další branky. To se však ne a ne podařit. Útočné rejdy končily střelami mimo branku, případně brankami neuznanými vinou postavení mimo hru. V 54. minutě zachoval chladnou hlavu Jakub Umlauf a krásnou střelou k tyči poslal hosty do dvoubrankového vedení. A když v 62. minutě domácí brankář neudržel míč ve svých rukavicích, Werner neměl problém přidat další branku. Tentýž hráč o šest minut později zkompletoval svůj hattrick v utkání, když tečoval přízemní centr do branky. Další z mnoha šancí zůstaly nevyužity. Hráči Buškovic si přesto připsali důležité tři body a zůstávají tak na dohled nejvyšším příčkám v tabulce.

Branky: 27., 62., 68. Werner Patrik, 54. Umlauf Jakub

Karty: 42. Šrámek Marek - 40. Werner Patrik, 66. Kolář Jiří

Koštice: Kubáč Zdeněk - Vierik Petr, Vykročil Marek, Žitný Martin (53. Bozděch Miroslav starší), Bozděch Miroslav, Vaněk Vladimír (58. Khýn Milan), Duben Lukáš (58. Grund Josef), Štembera David (46. Vondráček Tomáš), Chaloupka Vlastimil, Kubáč Václav, Šrámek Marek

Buškovice: Šmída Ondřej - Csorosz Vít, Uldrich Miroslav (K) (46. Kolář Jiří), Uldrich Dominik, Bela Lukáš - Lokajíček David (46. Kasman Pavel), Troch Vít, Kotrc Václav, Filip Michal (50. Kica Jan) - Umlauf Jakub, Werner Patrik

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

AM - Závěrem

Být postaven mimo hru je v Buši dost oblíbené, někteří dělají vše pro to, aby mimo hru také zůstali. Jak se říká, každý svého štěstí strůjce. Pokud nechcete postoupit do okresu, je to jedno, na třetí třídu vám to stačí. Na okres ne. Jinak gratuluji k výhře. :-)

Fanda - Re: Závěrem

AM než něco napíšete, tak se o obsahu poraďte, to že to máte slohově dobře je fajn, ale.... Vaše "fundovanost" k danému tématu byla ze začátku úsměvná, postupně spíše smutná. Ač demokracie a svoboda vyjadřování, člověk by měl respektovat určité normy a znát své limity.

AM - Re: Re: Závěrem

Děkuji za doporučení. Pouze jsem ze svého pohledu (laického, čímž jsem se nikdy netajila), zhodnotila současný stav. Osobně beru v úvahu i nestandardní věci, kterými se běžný člověk nezabývá. A respektuji to, že můj pohled může být z vašeho pohledu (a klidně i z pohledu všech ostatních) úplně mimo. Kdo mě zná, ví, jak to myslím a jak mě má také brát. Pokud to kluci do okresu (a klidně i výš) dotáhnou, jedině dobře, přeji jim to. Vám se omlouvám, že jsem se vás dotkla. Hezký den.

 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 3
Celkem: 333318
Měsíc: 8907
Den: 386