Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. kolo: Baník Buškovice - SK Cítoliby B 4:3 (1:2)

article preview

V druhém domácím zápase za sebou přivítali hráči Baníku Buškovice celek z Cítolib. Ten v minulém kole vyhrál v Košticích 12:0, takže hráči Buškovic nečekali lehký zápas. Navíc se jednalo o zápas druhého s prvním. Do vedení se dostali hosté, když využili obrovské chyby domácího brankáře Šmídy, který netrefil v 21. minutě při odkopu míč před dotírajícím záložníkem Golcem a ten měl poté jednoduchou pozici trefit prázdnou branku. O čtyři minuty později bylo pro Baník ještě hůře. Chyby uprostřed hřiště využili hosté k nájezdu dvou hráčů na samotného brankáře a v 25. minutě Cítoliby vedly o dvě branky. Hráče Buškovic nepříjemná situace nepoložila, naopak přidali na obratkách a soupeře zatlačili na jeho polovinu. Ve 28. minutě nádherným dlouhým pasem za obranu našel Vít Troch Václava Kotrce, který střelou z první dostal od tyče míč do branky.

V druhém poločase buškovičtí hráči pokračovali v útočném tlaku a odměna se dostavila v 60. minutě, kdy se Patrik Werner nejlépe zorientoval po rohu a srovnal stav utkání. Navíc o tři minuty později vstřelil vedoucí branku Buškovic nejlepší domácí střelec Jakub Umlauf. Cítoliby však dokázali utkání zdramatizovat v 83. minutě, kdy za záda buškovického brankáře tečoval hlavou míč Zandal. Důležité tři body Buškovicím vystřelil o pouhé dvě minuty později Jiří Kolář, který přesně trefil k tyči a postaral se tak o vítěznou branku.

Sestava: Šmída Ondřej - Kasman Pavel, Uldrich Dominik (46. Koucký Ondřej), Uldrich Miroslav (K), Bela Lukáš (46. Malý Oldřich) - Filip Michal (60. Csorosz Vít), Kolář Jiří, Troch Vít, Kotrc Václav - Werner Patrik (80. Trávníček Jaromír), Umlauf Jakub

Branky: 28. Kotrc Václav, 60. Werner Patrik, 63. Umlauf Jakub, 85. Kolář Jiří

ŽK: 89. Umlauf Jakub

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

- Názor

Pán se asi chtěl seznámit. Tak příště. :-D

AM - Re: Názor

To pochybuji. :D Ale pokud chtěl fanoušek táhnout na branku, tak má smůlu. Nejenže má holka před sebou postavenou neproniknutelnou zeď, ale vzhledem k tomu, že kope za jiný klub, je fanoušek automaticky v ofsajdu :D Kromě toho, další příště hned tak nebude, jestli vůbec. :-)

- Názor

Pán se asi chtěl seznámit. Tak příště. :-D

AM - Nadpis

Musím říct, že po prvním gólu, který jste inkasovali, člověk přemýšlel o tom, jestli se brankář hodlá uložit k zimnímu spánku nebo jít domů. Naštěstí tenhle pocit ve druhé půlce zmizel, asi to bylo i tím, že většina akcí se odehrávala před brankou soupeře. Čím to je, že druhé půlky míváte lepší? :D první gól Baníku moc hezkej. :-) S diváky byl celý zápas nejen adrenalinový, ale i úsměvný, takže díky komentátorovi, co stál vedle, měl nadání, člověk hned věděl, co se děje, komu se má přihrát a co je špatně. :D a vzkaz pro fanouška, který se tázal, co tam dělá ta holka s deštníkem. Tak ta holka s největší pravděpodobností sledovala fotbal. Kupodivu. :D jinak, přeji hodně štěstí v dalších zápasech :-)

 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 336314
Měsíc: 9564
Den: 611