Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přátelsky: Baník Buškovice - FC Jesenice 10:2 (4:0)

article preview
Fotbalisté Baníku Buškovice v prvním přípravném utkání před sezónou vysoko porazily tým z Jesenice (okresní přebor Rakovník). Do základní sestavy trenér Trávníček nasadil obě nové posily z Krásného Dvora. Na pravém okraji zálohy nastoupil Robin Orgoník, v útoku operoval Milan Hrbík. Kapitánskou pásku po odchozím Dominiku Uldrichovi převzal jeden z nejzkušenějších domácích borců - Lukáš Bela.
Úvod utkání patřil jednoznačně domácím, kteří hráčům ze Středočeského kraje hned z úvodu utkání ukázali, jak velký mají po korona pauze po fotbale hlad. A hostující obranu začali hned od začátku mačkat. Odměnou byla brzká branka, kdy si míč vyměnila osvědčená dvojice na levé straně domácí strany a po kombinaci Kotrc - Werner, druhý jmenovaný krásnou křižnou střelou přehodil hostujícího obránce. Na svou první branku v dresu Baníku nečekal příliš dlouhou Milan Hrbík. Při rohovém kopu tečoval míč hlavou před překvapeným brankářem a rozdíl ve skóre byl dvoubrankový. Další branku přidal opět výborně hrající obránce Werner, který vystihl špatnou přihrávku domácího brankáře a míč s poděkováním vrátil na zadní tyč jeho branky. Čtvrtá branka do poločasu padla po precizně zahraném přímém kopu Milanem Šimlem. Svůj pokus z pravé strany pokutového území zakroutil do levé šibenice způsobem, že ještě teď se bojí pavouci si tam rozdělávat nové sítě.
Po poločase domácí trenér sice provedl několik změn v sestavě, ale na výkonu se to příliš neprojevilo. Pátou branku přidal Kotrc po nezištné přihrávce před prázdnou branku od Slavomíra Kudláčka. Do druhé půle nastoupil také nestárnoucí kanonýr Josef Kohout a fanouškům se uvedl chytrým lobem, kterým z brankáře udělal pouhého diváka. Chvíli na to překonal po samostatném nájezdu také rychlík na pravé straně Michal Filip a jedinou otázkou začínalo být, kde se skóre zastaví. V tu chvíli se připoměli také hosté, že se utkání účastní. Po zaváhání domácí obrany vstřelili svou branku útěchy. A pak se začalo skóre načítat opět na straně domácích. Osmou branku přidal důrazný Vít Troch, který se nenechal odstavit obránci, nezastavil jej ani hostující brankář, kterého si přehodil a míč pohodlně uklidil do prázdné branky. Devátou branku přidal dalším chytrým přehozením brankáře Slavomír Kudláček a po něm desítku uzavřel svým třetím gólem v utkání obránce Patrik Werner. Ten tak svým tříbrankovým příspěvkem přivítal svého týden starého syna. Hosté pak ještě před koncem vstřelili alespoň druhou branku v utkání, ale to byla již kosmetická chyba na jinak báječném buškovickém odpoledni.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 4
Celkem: 335188
Měsíc: 9003
Den: 491