Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přátelsky: Sokol Vilémov - Baník Buškovice 2:6 (0:2)

article preview
V posledním přípravném zápase před startem okresního přeboru zavítali fotbalisté Buškovic na půdu neoblíbeného soupeře z Vilémova. Neoblíbený soupeř z důvodu pravidelných proher. Tentokrát však za kratší konec tahal soupeř, který se po sestupu z krajského 1. B vrací do chomutovské okresní soutěže. Hned z kraje utkání se prosadil Buškovický střelec Josef Kohout, který se nádherně položil k centrovanému balónu a překonal brankáře. I v dalších minutách zápasu kombinovali především hráči Buškovic, u kterých bylo znát, že díky poctivé letní přípravě, mají i ve vysoké teplotě lehčí nohy a nevadí jim pohyb. Druhou branku přidal Kotrc, který si všiml špatně vyběhnutého brankáře a míč přes něj poslal do prázdné branky. Do poločasu již Buškovičtí další branky ze svých šancí nepřidali. Domácí šance zlikvidoval spolehlivě chytající brankář Veselý.
V úvodu druhého poločasu domácí zaspali při výborně kopnutém trestném kopu M. Uldrichem, na který si za obranu zaběhl opět Kohout a poslal míč do sítě podruhé v utkání. Další branku přidal Kudláček, který si povodil obránce a poslal balón bezpečně k tyči. To už s domácími nevypadalo vůbec dobře. Ještě hůř bylo po krásném sólu Trocha, který svůj slalom mezi protihráči zakončil tvrdou ranou za záda brankáře Vilémova. Poté si však však Buškovičtí vybrali slabší chvilku, když nechali dvě branky vstřelit výborně hrajícího Vilémovského Kadlece. Skóre utkání však uzavřel svým třetím gólem v utkání Kohout.
Generálka se tedy hráčům Baníku Buškovice vydařila. Důležité bude však sbírat body od 18. 8., kdy v premiéře přivítají na svém hřišti od 17.00 fotbalisty FK Peruc. 
 
 

Přílohy

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 7
Celkem: 336316
Měsíc: 9566
Den: 605